AGENDA

LCAS Advisory Committee Monday, July 11, 2016

3:00 to 5:00 PM

3:00 PM	Welcome/Public Comment (3 min. per person)	20 min.	Public
3:20 PM	Changes/additions to agenda	2 min.	All
3:22 PM	Review/approve minutes/summaries	3 min.	All
3:25 PM	Greenhill activities at 1st Ave. Shelter	20 min.	C. Lieberman
3:45 PM	Lane Co. Animal Services Activity	20 min.	M. Russell
4:05 PM	Updates on:	20 min.	All

- New shelter/Center for Dialogue and Resolution (M. Russell)
- Contract renewal (M. Russell)
- Universal Dog Licensing (M. Russell/P. Farr)
- Spay / neuter vouchers (M. Russell)
- Rabies reporting (M. Russell)
- SB 6 (M. Russell)
- Importation (D. Calderwood)
- Animal abuse reporting/childhood abuse and later criminality, violence, etc. (S. Bartlett)
- Publicity (All)

4:25 PM	Review applications for vacancy on this committee	30 min.	All	
4:55 PM	Items for next month's agenda and any other matters	5 min.	All	
5:00 PM	Adjourn		All	

Our next regular meeting is scheduled for Monday, August 8, 2016 from 3:00 PM to 5:00 PM. The public is welcome to attend.